Bonussen bij online krassen

Krassen is voor vele een leuke bezigheid, waarin de spanning in korte tijd enorm toeneemt. Een lot is al verkrijgbaar vanaf één euro in de winkel en bij de online casino’s zelfs al vanaf twintig eurocent. Maar wat als wij nu vertellen dat jij op het internet ook gratis kan gaan krassen en ook nog eens kans zal maken op torenhoge geldprijzen. Precies, wie wilt dat nu niet? Hieronder vertellen wij hoe jij in aanmerking kan komen voor vijf euro gratis speeltegoed.

5 euro gratis

Er zijn online diverse websites te vinden waar jij online krasloten kan aanschaffen, deze zijn zeker niet moeilijk te vinden. Deze sites concurreren wel met elkaar en geven daarom leuke welkomstbonussen weg voor nieuwe spelers. Meestal gaat het dan om een stortingsbonus op de eerste storting, maar bij enkele aanbieders krijgen alle nieuwe leden ook nog eens vijf euro gratis speeltegoed. Hiervoor hoeft geen storting te worden verricht, waardoor jij kosteloos enkele kraskaarten kan uitproberen en misschien nog wel een leuk zakcentje wint.

Stortingsbonus

Naast het gratis speeltegoed blijft er ook nog een stortingsbonus klaarstaan. De eerste storting zal in dat geval worden verdubbeld tot een bepaald geldbedrag. Stel jij stort 50 euro, dan kan er vervolgens met 100 euro gespeeld worden. Meer kansen op prijzen, zonder dat jij daar ook verder maar iets voor hoeft te doen.

Vrienden

Misschien heb jij wel eens gehoord van de ‘Refer a Friend bonus’. Als jij via een speciale code een vriend of vriendin laat registeren bij de aanbieder, dan zal dan beloont worden. Hierdoor kan jij nog een keertje gratis gaan krassen. Hoeveel speeltegoed jij hiervoor ontvangt hangt af van de aanbieder, dit verschilt namelijk wel eens.