Hopa (Krasloten)

Hopa is één van de meest bekende aanbieders van online krasloten. Deze krasloterijen website beschikt over een assortiment van ruim vijftig verschillende kraskaarten. Eigenlijk verschillen deze krasloten weinig van de loten die jij in de winkel koopt, maar sommige spellen kennen grotere prijzen. Daarnaast kan er bij Hopa ook meegespeeld worden op één van de vele gokkasten, fantasiegames en met bingo. Al met al is Hopa dan ook echt een aanrader voor elke online gamer.

Welkomstbonus

Schrijf jezelf vandaag nog in bij Hopa en jij zal beloont worden met een prachtige welkomstbonus. Deze bonus start met een honderdtal gratis spins voor op één van de gokkasten, daarnaast zal ook de eerste storting worden verdubbeld. Bekijk hieronder hoe de welkomstbonus precies in zijn werk gaat:

– Storting minimaal tien euro en ontvang direct twintig gratis spins.
– Log de eerstvolgende dag in en ontvang nog eens veertig gratis spins.
– Log de dag daarna opnieuw in, verricht een storting naar keuze en pak veertig gratis spins.

Ook zal er een storingsbonus beschikbaar zijn voor alle nieuwe leden van Hopa. De eerste storting zal worden verdubbeld tot maximaal tweehonderd euro, maar het is ook mogelijk om een tientje te vermenigvuldigen.

Gratis oefenen

Hopa biedt alle leden de kans om alle kraskaarten gratis uit te proberen. Op deze manier kan jij risicoloos alle games gratis testen en rustig bekijken hoe het nu eigenlijk werkt. Natuurlijk worden winsten tijdens het oefenen niet uitbetaald, er zal met virtueel nepgeld gespeeld worden. Er kan op elk moment worden overgeschakeld naar spelen met echt geld. Geld storten is erg eenvoudig bij Hopa, dat kan door middel van een bankoverschrijving, iDeal, creditcard of een online wallet. Uitbetalingen worden binnen enkele werkdagen verwerkt.