Scratch2Cash (Krasloten)

Als jij online een gokje wilt wagen met een kraslot, dan raden wij de speciale aanbieder ‘Scratch2Cash’ aan. Deze website heeft veel in petto voor de liefhebbers van digitaal krassen. Het assortiment is zeer ruim te noemen, zo kom jij klassieke kraskaarten tegen, maar ook hele bijzondere met bewegende afbeeldingen. En voor wie zin heeft in iets anders staan er tal van gokkasten en bingo spelletjes klaar. Bekijk hieronder welke welkomstbonus Scratch2Cash weggeeft en hoe jij ook gratis kan gaan oefenen.

Welkomstbonus

Alle nieuwe leden ontvangen bij Scratch2Cash een geweldige welkomstbonus. Iedereen kan in aanmerking komen voor deze bonus, er hoeft enkel een storting te worden verricht vanaf minimaal tien euro. In dat geval zal jij beloont worden met tien gratis kraskaarten. De eerste storting zal ook gelijk worden verdubbeld, dus stel jij stort 100 euro, dan kan er vervolgens met 200 euro gespeeld worden. En geloof ons, dat zijn een hele hoop krasloten. De kraskaarten zijn namelijk al verkrijgbaar vanaf twintig eurocent.

Gratis oefenen

Misschien heb jij nog nooit eerder online gekrast, dan kan het nog best spannend zijn. Gelukkig biedt Scratch2Cash de mogelijkheid aan om alle kraskaarten gratis uit te testen. Er zal in dat geval met nepgeld gespeeld worden, maar het is wel de ideale manier om kennis te maken met de online krasloten. Er kan gemakkelijk geswitcht worden tussen nepgeld en het spelen met echte euro’s.

Storten en uitbetalen

Een geldbedrag storten is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van de welkomstbonus. Dit kan gelukkig op alle betrouwbare manieren. Stort een bedrag met een bankoverschrijving, iDeal, een online wallet of een creditcard.

Als jij een leuk bedrag hebt gewonnen dan kan dit simpel en snel worden uitbetaald. Laat het geldbedrag overmaken op jouw bankrekening, wallet of creditcard. Meestal neemt een uitbetaling ongeveer drie werkdagen in beslag.